Sveriges största guide till världens bästa spel

25:e april 2019

SDK-uppdateringen lappad

Mike Durand har jobbat hårt med att fixa den felfyllda SDK-uppdateringen. Än är allt inte i ordning, så fler patchar kommer (kanske redan i kväll eller i natt svensk tid). Detta är vad som fixats (och avaktiverats…) hittills:

   Torsdagens uppdatering

  • Fixed problem with building cubemaps for TF2, Ep2, and Portal maps
  • Added missing models and textures for Hammer and Model Viewer. This addresses two crashes
  • Fixed problem loading ’FileSystemOpenDialog.dll’ in Hammer and Model Viewer
  • Changed the game configuration logic such that only Orange Box games are available in the active games list when the SDK is set to use Orange Box tools. Only pre-Orange Box games are available when the SDK is set to use the Ep1 tools
  • Temporarily disabled Hammer Lighting preview modes until compatibility issues can addressed
  Skrivet av Namron
  • Välkommen till nya Halflife.nu

    Halflife.nu:s tid hos FZ är som bekant över. Vi fortsätter nu ruljangsen utan bl.a. vårt kära filarkiv i detta mera begränsade bloggformat. Fast med fortsatt fokus på det viktigaste såklart - nyheterna. Är kanske just du intresserad av att bidra? Om du är runt omkring eller helst över 18 år, kan/vill behärska svenska och känner på dig att du har tid att skriva åtminstone ett par notiser per vecka - kontakta oss.
  •