Sveriges största guide till världens bästa spel

25:e april 2019

Nuclear Dawn-rapport

Ännu en Half-Life 2-moddare har blivit bortrövad av ett spelföretag. Spk har försvunnit till DICE, men ska ändå ha tid över till Nuclear Dawn. På deras sida finner man sedan flera dagar tillbaka bilder på en tung granatkastare och ett turret discover this. Detta ska vara begränsat till ett skjutfält på 120 grader och därför sårbart för attacker bakifrån. Kolla gärna forumet för konceptbilder.

Skrivet av Namron
  • Välkommen till nya Halflife.nu

      Halflife.nu:s tid hos FZ är som bekant över. Vi fortsätter nu ruljangsen utan bl.a. vårt kära filarkiv i detta mera begränsade bloggformat. Fast med fortsatt fokus på det viktigaste såklart - nyheterna. Är kanske just du intresserad av att bidra? Om du är runt omkring eller helst över 18 år, kan/vill behärska svenska och känner på dig att du har tid att skriva åtminstone ett par notiser per vecka - kontakta oss.
  •