Sveriges största guide till världens bästa spel

25:e april 2019

Insurgency beta 2 nästa månad

Vänta ett tag, såg vi inte exakt samma rubrik för en månad sedan? Stämmer, och det betyder förstås att releasen av Insurgency beta 2 drar ut lite på tiden. Teamet hoppas släppa betan en bit in i november. Som plåster på såren har en trailer, och innan det många skärmskott, släppts.

Skrivet av Namron
  • Välkommen till nya Halflife.nu

      Halflife.nu:s tid hos FZ är som bekant över. Vi fortsätter nu ruljangsen utan bl.a. vårt kära filarkiv i detta mera begränsade bloggformat. Fast med fortsatt fokus på det viktigaste såklart - nyheterna. Är kanske just du intresserad av att bidra? Om du är runt omkring eller helst över 18 år, kan/vill behärska svenska och känner på dig att du har tid att skriva åtminstone ett par notiser per vecka - kontakta oss.
  •