Sveriges största guide till världens bästa spel

25:e april 2019

Empires beta 2.0 ”kommer snart”

Va, vart tog 1.08 vägen? Jo, teamet bestämde sig för att det fick vara nog med de mindre uppdateringarna och i stället satsa på en saftigare release, nämligen beta 2.0.

Ni som spelade 1.0, och därför kanske bara 1.0, oroar er säkert för allt lagg. Nåja, detta ordnades i stort sett veckor efter den första releasen och modden var i 1.071 (senaste versionen) inte laggig, men för att öka det maximala spelarantalet har nätverkskoden optimerats ytterligare och ska nu dra 50 % mindre bandbredd. I de interna testen har det enligt Krenzo varit upp mot 46 spelare inne på samma server (bekräftas även av Grizzly).

Utöver det har Empires inte alltid så vackra yttre fått sig välbehövliga uppfräschningar. Ett par jämförelsebilder och det nya gränssnittet för commander-röstning och grupper ser man på Empiresmod.com.

Skrivet av Namron
  • Välkommen till nya Halflife.nu

      Halflife.nu:s tid hos FZ är som bekant över. Vi fortsätter nu ruljangsen utan bl.a. vårt kära filarkiv i detta mera begränsade bloggformat. Fast med fortsatt fokus på det viktigaste såklart - nyheterna. Är kanske just du intresserad av att bidra? Om du är runt omkring eller helst över 18 år, kan/vill behärska svenska och känner på dig att du har tid att skriva åtminstone ett par notiser per vecka - kontakta oss.
  •