Sveriges största guide till världens bästa spel

25:e april 2019

Spelen i oranga lådan recenserade*

FZ.se har varit snabbt ute med att recensera HL2: Episode 2, Portal och TF2. Läs dem, dock med viss reservation för att den ene skribenten varit en total TFC-dåre (samt – i skrivande stund – råkat få med ett faktafel om statsen, man kan visst se dem på nätet). Toppbetyg har utdelats till alla de tre titlarna.

Vill ni läsa fler recensioner, dock på engelska, gör ni det snabbast och enklast genom att manövrera er fram till spelen i Steam-butiken och klicka på respektive Metacritic.com-länk. Spelen i den oranga lådan behandlas för det mesta mer än milt av kritikerna. De lägsta siktade betygen är nere mot 80 %, men snittet ligger på runt 90 %.

Uppdaterat: Lwf tipsade om denna recension som man inte behöver läsa:

Skrivet av Namron
  • Välkommen till nya Halflife.nu

      Halflife.nu:s tid hos FZ är som bekant över. Vi fortsätter nu ruljangsen utan bl.a. vårt kära filarkiv i detta mera begränsade bloggformat. Fast med fortsatt fokus på det viktigaste såklart - nyheterna. Är kanske just du intresserad av att bidra? Om du är runt omkring eller helst över 18 år, kan/vill behärska svenska och känner på dig att du har tid att skriva åtminstone ett par notiser per vecka - kontakta oss.
  •