Sveriges största guide till världens bästa spel

29:e mars 2020

Release: Episode 2, Portal och TF2!

Spelen i den oranga lådan har låsts upp på Steam, och alla Steam-kunder samt personer som befinner sig i USA, där lådan redan finns i butikerna, kan påbörja spelandet (enligt Rezuth rekommenderar Gabe Newell att man inleder med Portal.) Butikskunder här i det avlägsna Norden får tyvärr vänta en vecka tills renkaravanerna nått fram. Valve Softwares pressmeddelande om detta:

Valve is pleased to announce the official ’uncrating’ of The Orange Box, now available on Steam.

The Orange Box features three top-rated new games by Valve: Half-Life® 2: Episode Two, the second installment in the Half-Life 2 episodic trilogy; Team Fortress® 2, the sequel to the game that put class-based, multiplayer team warfare on the map; and Portal, the game that blends puzzles, first person action, and adventure gaming to produce an experience like no other.

To bring gamers up to date with the Half-Life 2 universe, The Orange Box also includes Half-Life 2, the best-selling and highest-rated action game series of all time, and the episodic debut Half-Life® 2: Episode One—together, more than 30 hours of award-winning gameplay. Purchasers of the PC version of The Orange Box who already own Half-Life 2 and Half-Life 2: Episode One can conveniently “gift” them to a friend from within Steam.

All games included in The Orange Box are available separately or as part of two exclusive Steam collections: The Source Premier Pack and The Valve Complete Pack.

Skrivet av Namron
  • Välkommen till nya Halflife.nu

      Halflife.nu:s tid hos FZ är som bekant över. Vi fortsätter nu ruljangsen utan bl.a. vårt kära filarkiv i detta mera begränsade bloggformat. Fast med fortsatt fokus på det viktigaste såklart - nyheterna. Är kanske just du intresserad av att bidra? Om du är runt omkring eller helst över 18 år, kan/vill behärska svenska och känner på dig att du har tid att skriva åtminstone ett par notiser per vecka - kontakta oss.
  •