Sveriges största guide till världens bästa spel

25:e april 2019

The Orange Box-reklam*

Det är inte lång tid kvar nu. HL2: Episode 2, Portal och TF2 görs tillgängligt nu på torsdag morgon svensk tid. För att spela behöver man den s.k. oranga lådan som köps antingen via Steam eller i butik. Har du ännu inte bestämt dig så se på denna reklamfilm tills du är säker. Om och om igen i timtal om det behövs.

 Uppdaterat: Ska nämnas att spelet släpps i butikerna i Europa den 18:e oktober.

Skrivet av Namron
  • Välkommen till nya Halflife.nu

      Halflife.nu:s tid hos FZ är som bekant över. Vi fortsätter nu ruljangsen utan bl.a. vårt kära filarkiv i detta mera begränsade bloggformat. Fast med fortsatt fokus på det viktigaste såklart - nyheterna. Är kanske just du intresserad av att bidra? Om du är runt omkring eller helst över 18 år, kan/vill behärska svenska och känner på dig att du har tid att skriva åtminstone ett par notiser per vecka - kontakta oss.
  •