Sveriges största guide till världens bästa spel

29:e mars 2020

Förladda Half-Life 2: Episode 2 och Portal

Förladda är ett någorlunda underligt uttryck, men ”pre-loada” låter ännu värre. Har ni några bättre förslag?

The Orange Box will be available via Steam and at retail outlets beginning next Wednesday, October 10th. In preparation for launch, Valve has begun pre-loading both Portal and Half-Life 2: Episode Two to those who have pre-purchased The Orange Box. The pre-purchase campaign, available via Steam and at participating retailers, grants gamers access to the Team Fortress 2 beta and extends a 10% discount off the regular price of $49.95.

– Doug Lombardi

Skrivet av D-M_R
  • Välkommen till nya Halflife.nu

      Halflife.nu:s tid hos FZ är som bekant över. Vi fortsätter nu ruljangsen utan bl.a. vårt kära filarkiv i detta mera begränsade bloggformat. Fast med fortsatt fokus på det viktigaste såklart - nyheterna. Är kanske just du intresserad av att bidra? Om du är runt omkring eller helst över 18 år, kan/vill behärska svenska och känner på dig att du har tid att skriva åtminstone ett par notiser per vecka - kontakta oss.
  •