Sveriges största guide till världens bästa spel

1:a april 2020

Gabe Newell-intervjuer

Som vi saknat dem, frågestunderna med Gabe Newell. Hos Computer and Video Games pratade han bl.a. om de ”episodiska” releaserna och att dessa kan behöva utvärderas. Att släppa en ny episod med ett och ett halvt års mellanrum i stället för varje kvartal var ju inte precis planen, och apropå Valve och planering: Den tredje HL2-episoden till julen, som det ursprungligen var tänkt, bara ett par månader efter stundande Episode 2, får nu ses som extremt otroligt…

Hos Kikizo.com snackades det betydligt mer och det om alltifrån svårigheterna att handskas med Apple till detaljer i storyn. Doug Lombardi och (deras beskrivning:) grafikarkitekten Jason Mitchell hoppade in och svarade på några frågor också.

Skrivet av Namron
  • Välkommen till nya Halflife.nu

      Halflife.nu:s tid hos FZ är som bekant över. Vi fortsätter nu ruljangsen utan bl.a. vårt kära filarkiv i detta mera begränsade bloggformat. Fast med fortsatt fokus på det viktigaste såklart - nyheterna. Är kanske just du intresserad av att bidra? Om du är runt omkring eller helst över 18 år, kan/vill behärska svenska och känner på dig att du har tid att skriva åtminstone ett par notiser per vecka - kontakta oss.
  •