Sveriges största guide till världens bästa spel

1:a april 2020

Oranga lådan gyllene – den 10:e oktober gäller

Valves nästa stor releasenedslag, den av the Orange Box (innehållande gamla HL2 och HL2: Episode 1 samt nya HL2: Episode 2, TF2 och Portal), ser ut att verkligen bli av om två veckor den 10:e oktober för PC och Xbox 360 i och med att spelsamlingen i går gick guld enligt GameDaily.com.

Skrivet av Namron
  • Välkommen till nya Halflife.nu

      Halflife.nu:s tid hos FZ är som bekant över. Vi fortsätter nu ruljangsen utan bl.a. vårt kära filarkiv i detta mera begränsade bloggformat. Fast med fortsatt fokus på det viktigaste såklart - nyheterna. Är kanske just du intresserad av att bidra? Om du är runt omkring eller helst över 18 år, kan/vill behärska svenska och känner på dig att du har tid att skriva åtminstone ett par notiser per vecka - kontakta oss.
  •