Sveriges största guide till världens bästa spel

1:a april 2020

Decadence Mod

Vad får man om man tränger ihop upp emot tio personer i en tvåa och säger åt dem att göra en mod? Dekadens naturligtvis och förhoppningsvis en mod så småningom. Den apokalyptiskt storydrivna multispelarmodifikationen Decadence Mod – under tillverkning av svenskar som emellanåt samlas i trånga utrymmen och hetsutvecklar – är på tapeten. På deras hemsida finns skärmskott, en FAQ, foton på teamet i aktion m.m.

Skrivet av Namron
  • Välkommen till nya Halflife.nu

      Halflife.nu:s tid hos FZ är som bekant över. Vi fortsätter nu ruljangsen utan bl.a. vårt kära filarkiv i detta mera begränsade bloggformat. Fast med fortsatt fokus på det viktigaste såklart - nyheterna. Är kanske just du intresserad av att bidra? Om du är runt omkring eller helst över 18 år, kan/vill behärska svenska och känner på dig att du har tid att skriva åtminstone ett par notiser per vecka - kontakta oss.
  •